Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Бахмутської міської ради від 23.05.2018 №6/113-2230

Переглядів: 972
сессия : 

Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів

Розглянувши службову записку від 07.05.2018 №01-2615-06  заступника начальника Управління освіти Бахмутської міської ради Таранник А.П. про затвердження істотних умов енергосервісних договорів за об’єктами енергосервісу - будівля дошкільного навчального закладу ясла-садок № 52 «Райдуга», будівля Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Бахмутської міської ради Донецької області та заслухавши інформацію від 07.05.2018 №01-2572-06 начальника Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Юхно М.А. з цього питання, відповідно до ч.2 ст.5, ч.2 ст.6 Закону України від 09.04.2015 №327-VIII «Про запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», із внесеними до нього змінами,  Закону України від 09.04.2015 № 328-VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо запровадження нових інвестиційних можливостей, гарантування прав та законних інтересів суб’єктів підприємницької діяльності для проведення масштабної енергомодернізації», враховуючи рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради  від 14.02.2018 року №16 «Про визначення переліку об’єктів енергосервісу - будівель комунальної власності територіальної громади міста Бахмут та затвердження базових рівнів споживання теплової енергії на цих об’єктах», керуючись ст.ст. 26, 30, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Затвердити істотні умови енергосервісних договорів за об’єктами енергосервісу - будівля дошкільного навчального закладу ясла-садок № 52 «Райдуга», будівля Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів Бахмутської міської ради Донецької області, згідно з додатками 1-2.
  2. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), у порядку, визначеному чинним законодавством України:
    1. Забезпечити укладання енергосервісних договорів згідно з істотними умовами, затвердженими цим рішенням.
    2. При складанні та поданні бюджетних запитів на наступні роки протягом терміну дії енергосервісних договорів враховувати потребу у видатках на оплату енергосервісу з урахуванням показників скорочення споживання теплової енергії, визначених істотними умовами, затверджених цим рішенням, та фіксованих відсотків сум скорочення витрат на оплату теплової енергії, згідно з умовами енергосервісних договорів, укладених відповідно до цього рішення.
    3. Здійснити інші організаційно-правові дії, необхідні для укладення та належного виконання умов енергосервісного договору.
  3. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) передбачати кошти на оплату енергосервісу у встановленому законодавством порядку починаючи з 2018 року та при формуванні проектів бюджету м. Бахмута на відповідні бюджетні періоди або змін до них протягом строку дії енергосервісного договору.  
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (Юхно), Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради   Кіщенко С.І.  

Секретар Бахмутської міської ради                                    С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.05.2018 №6/113-2230
Про затвердження істотних умов енергосервісних договорів
46.38 KB