Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 28.03.2018 №6/111-2157

Переглядів: 787
сессия : 

Про припинення юридичної особи «Бахмутська вечірня (змінна) школа ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області» в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області

Заслухавши інформацію від  27.02.2018 № 01-1109-06 начальника Управління освіти Бахмутської міської ради Рубцової М.А. про припинення юридичної особи «Бахмутська вечірня (змінна) школа ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області»  в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи   І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області, відповідно до ст.ст. 104-107 Цивільного кодексу України від 16.01.2003  №435-IV із внесеними до нього змінами, ст. 59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-IV із внесеними до нього змінами, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» в редакції від 26.11.2015 № 835-VIII, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 - ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу «Бахмутська вечірня (змінна) школа  ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області» (код ЄДРПОУ 20382601) (далі - юридична особа) в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області.
  2. Призначити комісію з припинення  юридичної особи «Бахмутська вечірня (змінна) школа ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області» в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи   І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області (далі – комісія) у складі згідно з додатком.
  3. Зазначити, що комісія діє на безоплатній основі.
  4. Встановити, що строк для пред’явлення вимог кредиторами становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи.
  5. Комісії (Федотчева) вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи:
    1. Повідомити державного реєстратора про прийняття рішення про припинення юридичної особи та про персональний склад комісії.
    2. Оприлюднити повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
    3. Здійснити заходи щодо інвентаризації та оцінки майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, яке використовується юридичною особою.
    4. Скласти звіт про роботу комісії, передавальний акт та надати їх на затвердження  Бахмутської міської ради.
    5. Забезпечити передачу до архіву Управління освіти Бахмутської міської ради  документів з основної діяльності, тривалого (понад 10 років) і тимчасового терміну зберігання, незавершених в діловодстві, документів з кадрових питань (особового складу) юридичної особи та надати відповідні акти приймання-передачі до архівного відділу Бахмутської міської ради.
    6. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо надання гарантій та захисту прав працівників при припиненні юридичної особи.
    7. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на комісію з припинення юридичної особи «Бахмутська вечірня (змінна) школа ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області» в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи   І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області (Федотчева), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступників міського голови
    Точену В.В., Федорова Ф.К.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань молодіжної політики, освіти, культури і спорту (Капленко), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                          О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.03.2018 №6/111-2157
Про припинення юридичної особи «Бахмутська вечірня (змінна) школа ІІ-ІІІ ступенів №1 Бахмутської міської ради Донецької області» в результаті її реорганізації шляхом приєднання до Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №7 Бахмутської міської ради Донецької області
17.89 KB