Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2114

Переглядів: 1419
сессия : 

Про припинення юридичної особи Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» в результаті її реорганізації шляхом перетворення у комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги міста Бахмута».

Внесени зміни:

Розглянувши доповідну записку від 15.01.2018 № 01-0201-06 начальника Управління охорони здоров'я Бахмутської міської ради Миронової О.О. щодо припинення юридичної особи Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» в результаті її реорганізації шляхом перетворення у комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги міста Бахмута»,  з метою  покращення надання послуг на первинному рівні надання медичної допомоги населенню міста Бахмута, відповідно до ст. 16 Закону України від 19.11.1992 № 2801-ХІІ «Основи  законодавства України про охорону здоров’я», із внесеними до нього змінами, згідно Закону України від 06.04.2017 року № 2002-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення законодавства з питань діяльності закладів охорони здоров’я», ст.ст. 87, 88, 104-108 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435 –IV із внесеними до нього змінами,  ст.ст. 52 – 55, 56, 57, 78, 137 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436 – IV, із внесеними до нього змінами,  керуючись п. 30  ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Припинити юридичну особу Комунальний заклад  охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» (код ЄДРПУ 37868949) (далі – юридична особа) в результаті її реорганізації шляхом перетворення у комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги міста Бахмута» (далі – КП «КНП «ЦПМСД м. Бахмута»).

2. Призначити комісію з реорганізації юридичної особи Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» у комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги міста Бахмута» (далі – комісія) у складі згідно з додатком.

3. Зазначити, що комісія діє на безоплатній основі, з моменту її призначення має повноваження щодо управління справами юридичної особи. Голова комісії та її члени представляють її у відносинах з третіми особами та виступають у суді від імені юридичної особи, що припиняється.

4. Встановити, що строк для пред’явлення вимог кредиторами  становить 2 місяці з дня оприлюднення повідомлення про припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

5. Комісії (Миронова) вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи:

5.1.  Повідомити державного реєстратора про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи та про персональний склад комісії.

5.2.  Оприлюднити повідомлення про припинення юридичної особи, про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.

5.3. Здійснити заходи щодо інвентаризації та оцінки майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, яке використовується юридичною особою.

5.4.  Скласти передавальний акт, звіт про роботу комісії та надати їх на затвердження Бахмутської міської ради.

5.5.  Забезпечити дотримання соціально-правових гарантій працівників Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» у порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України.

5.6. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи в результаті її реорганізації шляхом перетворення в комунальне підприємство.

6. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова) здійснити заходи щодо проведення конкурсу на посаду головного лікаря  
КП «КНП «ЦПМСД м. Бахмута».

7. Організаційне виконання рішення покласти на комісію з реорганізації юридичної особи Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» (Миронова), Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І. 

Міський голова                                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.02.2018 №6/110-2114
Про припинення юридичної особи Комунального закладу охорони здоров’я «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги Бахмутської міської ради» в результаті її реорганізації шляхом перетворення у комунальне підприємство «Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги міста Бахмута».
20.19 KB