Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.11.2020 №344

Переглядів: 1103

Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради

Внесени зміни:

Розглянувши клопотання заступників міського голови, керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради, керівників виконавчих органів Бахмутської міської ради та додані до них документи щодо нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради окремих працівників органів місцевого самоврядування, депутатів міської ради, представників органів самоорганізації населення з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування, керуючись ст. ст. 40, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положеннями про Почесну грамоту Бахмутської міської ради та про Почесну грамоту виконкому Бахмутської міської ради, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 26.02.2014 № 6/48-938 (зі змінами), виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Нагородити Почесною грамотою Бахмутської міської ради за високий професіоналізм, відповідальне виконання посадових обов’язків, вагомий особистий внесок в соціально-економічний розвиток громади, становлення і розвиток місцевого самоврядування та з нагоди  професійного свята – Дня місцевого самоврядування осіб згідно додатку 1.
  2. Нагородити Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради за професіоналізм, сумлінну працю, особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди  професійного свята – Дня місцевого самоврядування осіб згідно додатку 2.
  3. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Брова) забезпечити виплату особам, зазначеним у додатках  1, 2 до цього рішення, грошової винагороди до Почесної грамоти Бахмутської міської ради та до Почесної грамоти виконкому Бахмутської міської ради у відповідних розмірах за рахунок і в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків Бахмутської міської ради на ці цілі у 2020 році по коду Програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління», по коду Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0180 «Інша діяльність у сфері державного управління», по коду Функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету 0133 «Інші видатки» та коду Економічної класифікації видатків бюджету 2730 «Інші виплати населенню».

Міський голова                                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.11.2020 №344
Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради
22.06 KB