Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 73 гостя.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.09.2019 №224

Переглядів: 420

Про призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) піклувальником над неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про доцільність призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, піклувальником над неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заяви (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та інші документи, надані гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка зареєстрована та проживає за адресою: м. Бахмут, пров. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), з проханням призначити її піклувальником над неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), виконком Бахмутської міської ради встановив наступне:

Батько дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) – помер (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис про смерть від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) зроблений відділом реєстрації актів цивільного стану по м. Артемівську Артемівського міськрайонного управління юстиції).

Мати дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), провадження № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) позбавлена батьківських прав.

Вихованням та утриманням неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) займається гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка є бабусею дитини, та створила всі умови для його проживання. Інших родичів, які б виявили бажання взяти дитину на виховання в свою сім’ю, немає.

Неповнолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) житла та майна на правах приватної власності немає.

Виходячи із інтересів неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, ст.ст. 5, 25 Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами, ст. ст. 5, 243, 244, 247, 249 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 № 2947-ІІІ, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 61, 62, 63, 69 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 11, 12 Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ: 

  1. Призначити гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, піклувальником над неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  2. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Ємельянова):
    1. Забезпечити соціальне обслуговування підопічної неповнолітньої дитини та піклувальника.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про виконання плану соціального обслуговування підопічної неповнолітньої дитини та піклувальника.
  3.  Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова):
    1. Забезпечити право підопічної неповнолітньої дитини на здобуття базової середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальну форму здобуття освіти.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про рівень розвитку та знань підопічної неповнолітньої дитини, наявність в сім’ї необхідних умов для здобуття освіти, позашкільну зайнятість, участь піклувальника у вихованні підопічної неповнолітньої дитини.
  4. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати  диспансерний  нагляд  за  підопічною неповнолітньою дитиною.
    2. Забезпечити підопічній неповнолітній дитині двічі на рік проходження медичного огляду.
    3. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про стан здоров’я підопічної неповнолітньої дитини, дотримання піклувальником рекомендацій лікаря.
  5. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) забезпечити щорічне оздоровлення підопічної неповнолітньої дитини на пільгових умовах.
  6. Бахмутському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Меженний) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 листопада звіт про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку підопічної неповнолітньої дитини та піклувальника.
  7. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконкому Артемівської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) «Про передачу малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) на виховання матері».
  8. Організаційне виконання рішення покласти на Управління  молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                   О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.09.2019 №224
Про призначення гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) піклувальником над неповнолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження
43.86 KB