Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.09.2019 №223

Переглядів: 353

Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики  та  у  справах  дітей  Бахмутської  міської  ради  від  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) щодо надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, який перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, виконком Бахмутської міської ради встановив наступне:

Батько дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) – помер (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис про смерть від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) зроблений відділом реєстрації актів цивільного стану по м. Артемівську Артемівського міськрайонного управління юстиції).

Мати дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), провадження № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) позбавлена батьківських прав.

Виходячи із інтересів неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Надати статус дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  2. Вважати, що неповнолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), користується всіма пільгами для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, передбачених діючим законодавством України.
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) вживати заходи щодо захисту особистих, майнових та житлових прав неповнолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                      О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.09.2019 №223
Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, неповнолітньому (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження
10.61 KB