Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 31.01.2018 №6/109-2089

Переглядів: 737
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 19.01.2018 № 01-0327-06 та заслухавши інформацію від 19.01.2018 до № 01-0327-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута», враховуючи заяви фізичних осіб, керуючись ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 79-1, 93, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута:

1.1. Фізичній особі  Акимовій Тетяні Михайлівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 81 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.2. Фізичній особі  Акимовій Єлизаветі Михайлівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 79 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.3. Фізичній особі  Акимову Олександру Сергійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 83 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.4. Фізичній особі Бакевич Олені Володимирівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. О.Сибірцева, 210-а, гараж № 2 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.5. Фізичній особі Бережній Олені Шотаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 65 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.6. Фізичній особі Білокопитовій Інні Олександрівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 87-а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.7. Фізичній особі Губіну Сергію Валерійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 30 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.8.  Фізичній особі Данильченку Олександру Анатолійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 61 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.9. Фізичній особі Жучкову Валерію Івановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Миру, 1а у м.Бахмуті, для обслуговування будівель гаражу та макетної майстерні, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.

1.10. Фізичній особі Карпинському Олегу Валерійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 67 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.11.  Фізичній особі Колмогорову Олександру Вікторовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 63а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.12. Фізичній особі Кулішову Дмитру Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Чайковського, 1, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.13.  Фізичній особі Маланчук Фаїні Сергіївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 77 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.14. Фізичній особі Павленко Ліні Сергіївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Незалежності, 50, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.

1.15. Фізичній особі Павлусенку Сергію Дмитровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Магістратська, 6, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.16. Фізичній особі Пастушенку Віктору Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Зарічна, 85 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.17. Фізичній особі Руднєвій Інні Сергіївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Чайковського, 1, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.18.  Фізичній особі Семенюку Микиті Михайловичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 4, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.19.  Фізичній особі Сьоміку Олександру Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Перемоги, 22, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.

1.20. Фізичній особі Федорову Ігорю Володимировичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Гаршина, 48, у м. Бахмут, для обслуговування нежитлової будівлі шиномонтажної майстерні, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.

2. Надати дозволи на розробку технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута в натурі (на місцевості):

2.1. Фізичній особі Бабію Олександру Євгеновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Чайковського, 33-а у м. Бахмут, для обслуговування нежитлової будівлі, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.

2.2. Фізичній особі Бабію Олександру Євгеновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Чайковського, 15 у м. Бахмут, для обслуговування нежитлової будівлі, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.

2.3. Фізичній особі Куркуріній Світлані Вікторівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Горького, 60 у м. Бахмут, для обслуговування нежитлового приміщення, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.

2.4.  Фізичній особі Стиранцю Андрію Михайловичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Героїв Праці, 15, у м. Бахмут, для обслуговування нежитлових будівель (склад, будівля термічного відділення), із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди з наступним викупом.

3. Вважати такими, що втратили чинність п.п.1.2, п.п.1.3 п.1 рішення Бахмутської міської ради від 23.11.2016 № 6/94-1709 «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута».

4.  Фізичним особам, зазначеним у пунктах 1, 2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; та надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.

5.  Визначити, що фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право власності та користування на них, та їх державної реєстрації.

6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.

7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                   О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради 31.01.2018 №6/109-2089
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
33.18 KB