Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2028

Переглядів: 741
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 10.11.2017 № 01-5671-06 та заслухавши інформацію від 10.11.2017 до № 01-5671-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута», враховуючи клопотання юридичних осіб та заяви фізичних осіб, керуючись ст.ст.26,60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 79-1, 92, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута:
    1. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (код ЄДРПОУ 37503713) по вул. Трудова, 18 а у м. Бахмут, для будівництва, розміщення, обслуговування будівель та споруд по утриманню безпритульних тварин, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах постійного користування.
    2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Миру, 49» (код ЄДРПОУ 40478059) по вул. Миру,49 у м. Бахмуті, для обслуговування багатоквартирного будинку, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    3. Фізичній особі Атаєвій Олені Алімівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Польова, 55, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Власенку Сергію Миколайовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Зарічна, земельна ділянка № 18 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    5. Фізичній особі Голікову Кирилу Юрійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Зарічна, земельна ділянка № 12 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    6. Фізичній особі Легковій Парасковії Андріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Партизанська, 24 а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    7. Фізичній особі Орлову Сергію Євгеновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Григорія Сковороди (Р.Люксембург), 58, гараж № 71 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    8. Фізичній особі Салію Олексію Юрійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 35, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Саблі Володимиру Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Шевченка, 104 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    10. Фізичній особі Самойленкову Олексію Євгеновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Незалежності, 36 гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі Степаненко Нелі Андріївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 35, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    12. Фізичній особі Стефаненку Дмитру Віталійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Трудова, 10-а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    13. Фізичній особі Холод Наталі Володимирівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Шевченка, 106 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    14. Фізичній особі Шумлясу Олегу Васильовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по пров. 1-й Алебастровий, земельна ділянка № 100 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    15. Фізичній особі Ященку Михайлу Євгеновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Чайковського, 29, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Надати дозволи на розробку технічних документацій щодо встановлення меж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута в натурі (на місцевості):
    1. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (код ЄДРПОУ 34776960) по вул. Декабристів, 39 а у м. Бахмут, для розташування модульної котельні, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (код ЄДРПОУ 34776960) по вул. Захисників України, 27 а у м. Бахмут, для розташування модульної котельні, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    3. Товариству з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (код ЄДРПОУ 34776960) по вул. Леваневського, 164 а у м. Бахмут, для розташування модульної котельні, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    4. Товариству з обмеженою відповідальністю «РОДТОРГГРУП» (код ЄДРПОУ 38356275) по вул. Соборна, 1 у м. Бахмут, для обслуговування об’єктів нерухомого майна, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    5. Фізичній особі Черезовій Яні Вячеславівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Торгова, 18 у м. Бахмут, для обслуговування нежитлового приміщення (магазину), із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
  3. Юридичним та фізичним особам, зазначеним у пунктах 1,2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  4. Визначити, що юридичні особи та фізичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування на них, та їх державної реєстрації.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                     С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2028
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
32.71 KB