Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2026

Переглядів: 525
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута

Заслухавши інформацію від 08.11.2017 № 01-5619-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута, відповідно до Закону України від 03.03.1998 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Прийняти (безоплатно) майно у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмута від Управління з питань фізичної культури та спорту  обласної державної адміністрації з подальшою передачею до:
    1. Управління освіти Бахмутської міської ради згідно з переліком додаток 1.
    2. Комунального підприємства «Бахмутський парк культури та відпочинку» згідно з переліком додаток 2.
    3. Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради згідно з переліком додаток 3. 
  2. Встановити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута, визначене у:
    1. Додатку 1 до цього рішення, що передається Управлінню освіти Бахмутської міської ради закріплюється за ним на праві  оперативного управління.
    2. Додатку 2 до цього рішення, що передається Комунальному підприємству «Бахмутський парк культури та відпочинку»  закріплюється за ним на праві  господарського відання.
    3. Додатку 3 до цього рішення, що передається Управлінню з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради закріплюється за ним на праві  оперативного управління.
  3. Затвердити:
    1. Склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута від Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації та його подальшої безоплатної передачі до Управління освіти Бахмутської міської ради згідно переліку (далі – комісія 1) (додається).
    2. Склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута від Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації та його подальшої безоплатної передачі до Комунального підприємства «Бахмутський парк культури та відпочинку» згідно переліку (далі – комісія 2) (додається).
    3. Склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута від Управління з питань фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації та його подальшої безоплатної передачі до Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради згідно переліку (далі – комісія 3) (додається).
  4. Доручити комісіям 1, 2, 3 (Федоров) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) майна, визначеного у додатках 1, 2, 3 до цього рішення у комунальну власність  територіальної  громади м.Бахмута та його подальшу безоплатну передачу Управлінню освіти Бахмутської міської ради, Комунальному підприємству «Бахмутський парк культури та відпочинку», Управлінню з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.
  5. Організаційне  виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управління культури Бахмутської міської ради (Андрєєва), Комунальне підприємство «Бахмутський парк культури та відпочинку» (Костенко), Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (Лис), заступників міського голови Точену В.В., Федорова Ф.К.
  6. Контроль за виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

 

Секретар Бахмутської міської ради                                                       С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2026
Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута
31.55 KB