Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 86 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1946

Переглядів: 1629
сессия : 

Про розроблення  містобудівної  документації  – детального плану території за адресою пров. Цегляний, б/н у  м. Бахмуті .

Розглянувши службову записку від 14.07.2017 № 01-3574-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо розроблення містобудівної документації – детального плану території за адресою пров. Цегляний, б/н для будівництва сміттєперевантажувальної станції із сортувальним обладнанням у м. Бахмуті,  з метою визначення планувальної організації і функціонального призначення, просторової композиції і параметрів забудови, враховуючи лист від 07.07.2017 № 01-3461-10 комунального підприємства  «Донецький регіональний центр поводження з відходами», відповідно до Законів України від 16.11.1992  № 2780–XII «Про основи містобудування» із внесеними до нього змінами, від 17.02.2011 № 3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності» із внесеними до нього змінами, Порядку розроблення містобудівної документації, затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011  № 290 із внесеними до нього змінами, керуючись     ст. ст. 26, 59 Закону України від 21.05.1997 № 280/97–ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада 

В И Р І Ш И Л А : 

  1. Розробити містобудівну документацію – детальний  план території за адресою пров. Цегляний, б/н у м. Бахмуті для будівництва сміттєперевантажувальної станції із сортувальним обладнанням (далі -  детальний план) із забезпеченням його узгодженості з генеральним  планом м. Бахмута.
  2. Визначити Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) замовником робіт із розробки детального плану.
  3. Фінансування робіт із розроблення детального плану здійснити за рахунок проектувальника колективного підприємства «Інтервітражсервіс».
  4. Комунальному підприємству «Донецький регіональний центр поводження з відходами»:
    1. Визначити суб’єкт господарювання, який має у своєму складі архітектора, що має кваліфікаційний сертифікат – розробника детального плану (далі - Розробник).
    2. Укласти трьохсторонню угоду на розробку детального плану між  комунальним підприємством «Донецький регіональний центр поводження з відходами», Управлінням муніципального розвитку Бахмутської міської ради, Розробником.
    3. Забезпечити розробку детального плану відповідно до чинного законодавства.
  5. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) забезпечити в установленому порядку:
    1. Оприлюднення даного  рішення  у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
    2. Проведення громадських слухань з метою врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану.
    3. Внесення проекту детального плану на розгляд та затвердження Бахмутської міської ради в строк до 01.11.2017.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської  міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1946
Про розроблення містобудівної документації – детального плану території за адресою пров. Цегляний, б/н у м. Бахмуті .
15.3 KB