Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1918

Переглядів: 924

Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 13.06.2017 № 01-3011-06  начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади     м. Бахмута, враховуючи рішення Опитненської сільської ради від 06.06.2017 №6/94-661 «Про прийом-передачу майна», керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Господарським кодексом України від 16.01.2003 № 436-ІV із внесеними до нього змінами, Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 21.09.98 №1482 «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до неї змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

 

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади    м. Бахмута  з комунальної власності територіальної громади с-ща Опитне майно згідно переліку  (додається)  з подальшею передачею комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА».
  2. Встановити, що майно комунальної власності територіальної громади      м. Бахмута, що визначене у пункті 1 даного рішення, закріплюється за комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА» на праві господарського відання.
  3. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) майна, визначеного у пункті 1 даного рішення, у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута  з комунальної  власності територіальної громади с-ща Опитне з подальшею передачею комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» (додається).
  4. Доручити комісії (Федоров) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання  (безоплатно) майна, визначеного у пункті 1 даного рішення, у комунальну власність територіальної громади м.Бахмута з комунальної власності територіальної громади с-ща Опитне, та надати акти прийому - передачі в  установленому законодавством  порядку на затвердження міському голові.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління розвитку    міського    господарства та  капітального   будівництва   (Трофімова), комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

 

Секретар Бахмутської міської  ради                                     С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2017 №6/102-1918
Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута
26.92 KB