Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.08.2016 №183

Переглядів: 1455

Про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від 25.07.2016 № 154 та витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від 26.07.2016 № 7 про взяття на облік та продовження функціонування прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), яка перемістилася з тимчасово окупованої території або району проведення антитерористичної операції ((містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))), виконком Бахмутської міської ради встановив, що рішенням виконкому Ясинуватської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була створена прийомна сім’я на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), до яких на виховання та спільне проживання влаштовані малолітні діти (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

На даний час прийомна сім’я проживає за адресою: (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

Малолітні діти (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, мають статус дітей-сиріт (рішення виконкому Дзержинської міської ради від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) «Об установлении малолетним (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) года рождения, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) года рождения, статуса детей-сирот»).   

Виходячи із інтересів малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), відповідно до Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, Положення про прийомну сім' ю, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565, із внесеними до нього змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, Постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2015 № 356 «Про затвердження Порядку забезпечення діяльності прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, які перемістилися з тимчасово окупованої території або району проведення антитерористичної операції», керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Взяти на облік та забезпечити функціонування прийомної сім’ї на базі родини  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), які перемістилися з тимчасово окупованої території або району проведення антитерористичної операції ((містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))), на період перебування родини на території м. Бахмута.
  2. Доручити заступнику міського голови Точеній В.В. укласти в установленому законодавством порядку договір між виконкомом Бахмутської міської ради та прийомною сім'єю (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про забезпечення функціонування прийомної сім’ї на базі родини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  (Махничева) готувати щорічно до 30 серпня узагальнений звіт про стан утримання та розвитку дітей в прийомній сім’ї.
  4. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (Хворастухіна):
    1. Закріпити за сім’єю  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) соціального працівника.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо здійснення контролю за умовами утримання і виховання прийомних дітей у прийомній сім’ї, соціального супроводження прийомної сім’ї.
    3. Забезпечити соціальний супровід, надання комплексу послуг, спрямованих на створення належних умов для проживання та виховання  прийомних дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
    4. Забезпечувати навчання прийомних батьків з метою підвищення їх виховного потенціалу.
    5. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 серпня звіт про виконання соціального супроводу прийомних дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та прийомної сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  5. Управлянню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова):
    1. Здійснювати диспансерний нагляд за прийомними дітьми, закріпити за ними дільничного лікаря.
    2. Видати наказ про визначення відповідальної особи та конкретні заходи щодо здійснення виконання прийомними батьками зобов’язань стосовно здоров’я прийомних дітей, їх фізичного розвитку. 
    3. Організувати проходження прийомними дітьми обов’язкового щорічного (двічі на рік) медичного огляду.
    4. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 серпня звіт про стан здоров’я прийомних дітей, дотримання прийомними батьками рекомендацій лікаря.
  6. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова):
    1. Забезпечити право прийомних дітей на здобуття загальної середньої освіти, а у разі потреби – забезпечити індивідуальне навчання.
    2. Надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 серпня звіт про рівень розвитку та знань дітей, наявність шкільного одягу та шкільного приладдя, стан відвідування дітьми уроків та своєчасність і якість виконань домашніх завдань, відвідування гуртків, секцій, позашкільних заходів, участь прийомних батьків у вихованні дітей, тощо.
  7. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) забезпечити щорічне оздоровлення прийомних дітей на пільгових умовах.
  8. Просити Бахмутський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області (Гончаров) надавати службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради щорічно до 20 серпня інформацію про відсутність проявів асоціальної поведінки з боку прийомних батьків (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та прийомних дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  9. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко) забезпечити фінансування прийомної сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) за рахунок коштів Державного бюджету України (як субвенція місцевим бюджетам).
  10. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна):
    1. Здійснювати призначення і виплати, у відповідності з діючим законодавством, надавати соціальну допомогу та грошове забезпечення прийомній сім'ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) в межах асигнувань, передбачених на ці цілі в кошторисах доходів та видатків Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради на 2016 рік та наступні роки.
    2. Здійснювати виплати на прийомну дитину та грошове забезпечення прийомних батьків щомісяця до 20 числа.
  11. Прийомним батькам (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) при зміні місця проживання обов’язково повідомити службу у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.
  12. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  13. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                                 Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.08.2016 №183
Про взяття на облік та забезпечення функціонування прийомної сім’ї (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
44.68 KB