Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Верховна рада України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 №170

Переглядів: 527

Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітнім містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та припинення опіки над ним

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики   та   у   справах   дітей   Бахмутської   міської  ради   від   містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))), про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітнім містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, про припинення опіки над малолітньою дитиною та звільнення гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, від обов’язків опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив, що на первинному обліку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в службі у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради перебував малолітній містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

Рішеннями виконкому Бахмутської міської ради:

 - від 11.10.2017 № 222 (зі змінами, внесеними до нього рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 10.10.2018 № 203) містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування;

- від 14.02.2018 № 31 гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, було призначено опікуном над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження.

Рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (справа № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), провадження № містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, було усиновлено громадянами України.

Виходячи із інтересів малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), відповідно до ст. ст. 250, 251 Сімейного кодексу України, ст. 76 Цивільного кодексу України,  Закону України «Про охорону дитинства», Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Вважати, що малолітній  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, втратив статус дитини, позбавленої батьківського піклування.
  2. Припинити опіку над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження.
  3. Звільнити гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, від повноважень опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  4. Визнати такими, що втратили чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради:

Міський голова                                                                      О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 №170
Про втрату статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітнім містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та припинення опіки над ним
25.42 KB