Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 №160

Переглядів: 420

Про прийняття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік при виконкомі Бахмутської міської ради, зняття з квартирного обліку та внесення зміни до облікової справи

Розглянувши пропозиції міської житлової комісії при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу від 03.03.2020 № 4), доповідну записку в.о.начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Орел Н.І. від 03.03.2020 № 01/31-401 (вх. № 01-1398-06 від 04.03.2020), відповідно до ст.ст. 15, 34, 36, 38-40, 45, 46 Житлового Кодексу Української РСР, Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 13, 15, 18-21, 26, 44, 46, 47  Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР і Української республіканської ради професійних спілок від 11.12.84 № 470 (зі змінами), Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Прийняти на квартирний облік при виконкомі Бахмутської міської ради таких громадян:
    1. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), поліцейського сектору реагування патрульної поліції № 4 Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, внутрішньо переміщену особу з числа учасників бойових дій, складом родини 4 особи (він, дружина та дві дочки), які мешкають в двокімнатній квартирі, жилою площею 29,80 кв.м., по вулиці Захисників України у місті Бахмут,  що належить на праві приватної власності (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна щодо об’єкта нерухомого майна від 11.02.2020 № 199712455, на підставі пп 8 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1530, з включенням до списку першочергового одержання житла, як учасника бойових дій, на підставі пп 4 п 44 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, під № 480, надавши обліковій справі № 4701.
    2. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), учня державного навчального закладу «Бахмутський професійний аграрний ліцей», складом родини 1 особа, який зареєстрований на час навчання у гуртожитку по вулиці Набережній в с-ще Опитне Бахмутського району, на підставі пп 6 п 13 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу у загальних списках під № 1531, з включенням до списку позачергового одержання житла, як дитину, позбавлену батьківського піклування, на підставі пп 3 п 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, під № 121, надавши обліковій справі № 4702.
  2. Зняти з квартирного обліку при виконкомі Бахмутської міської ради таких громадян:
    1. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 773).
    2. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, на підставі пп 2 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, в зв’язку з вибуттям на постійне місце мешкання у с.Торське Лиманського району (облікова справа № 1586).
    3. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 4591).
    4. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 4612).
    5. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 4617).
    6. (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 2 особи (вона та дочка), на підставі пп 1 п 26 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, у зв’язку з поліпшенням житлових умов, внаслідок якого відпали підстави для надання іншого жилого приміщення (облікова справа № 4624).
  3. Включити до списку позачергового одержання житла (містить персональні данні про осіб (п.3ч.2ст.10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»), складом родини 1 особа, з включенням до списку позачергового одержання житла, як особу з інвалідністю внаслідок війни, на підставі пп 5-1 п 46 Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, визначивши чергу під № 122 (облікова справа № 4606).
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на  заступника міського голови Стрющенка О.В.

Міський голова                                                                    О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 №160
Про прийняття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік при виконкомі Бахмутської міської ради, зняття з квартирного обліку та внесення зміни до облікової справи
29.08 KB