Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.11.2016 №245

Переглядів: 825

Про стан виконання у 2016 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Бахмутської міської ради

Розглянувши довідку від 10.10.2016 №01-4569-06 начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Нальотової О.Г. про стан виконання у 2016 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Бахмутської міської ради, згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІV квартал 2016 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 14.09.2016 № 195, керуючись Законом України “Про охорону праці” в редакції від 21.11.2002 № 229–ІV, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 34, 52, 73 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Нальотової О.Г. про стан виконання у 2016 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Бахмутської міської ради, прийняти до відома.
  2. Відмітити недостатню роботу керівництва: комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська дитяча лікарня» (Крамаренко), комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська центральна районна лікарня» (Мельникова), Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (Лис), Товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» (Повиленас), Товариства з додатковою відповідальністю «Сініат» (Вандербогт), Товариства з обмеженою відповідальністю «Завод кольорових металів» (Хахалєва), Артемівського міськрайонного суду Донецької області (Медінцева) щодо впровадження заходів з профілактики нещасних випадків на виробництві.
  3. Рекомендувати керівникам: комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська дитяча лікарня» Крамаренко О.В., комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська центральна районна лікарня» Мельниковій С.Л., Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Лису В.М., Товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» Повиленасу В., Товариства з додатковою відповідальністю «Сініат» Вандербогту Т.М., Товариства з обмеженою відповідальністю «Завод кольорових металів» Хахалєвій Т.І., Артемівського міськрайонного суду Донецької області Медінцевій Н.М.:
    1. Розробити і вжити додаткові заходи, спрямовані на забезпечення належного контролю за дотриманням трудової та виробничої дисципліни, безпеки під час експлуатації обладнання, устаткування та виконання робіт підвищеної небезпеки.
    2. Про проведену роботу проінформувати виконком Бахмутської міської ради в термін до 20.01.2017 року.
  4. Зняти з контролю рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.11.2015 № 250 «Про стан виконання у 2015 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Артемівської міської ради», як виконане.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Федорова Ф.К., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.11.2016 №245
Про стан виконання у 2016 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території Бахмутської міської ради
11.56 KB