Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.11.2016 №240

Переглядів: 1720

Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради

Розглянувши довідку від 11.10.2016 № 01-4590-06 головного спеціаліста з кадрової роботи Бахмутської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради, згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІV квартал 2016 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 14.09.2016 №195, керуючись ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Довідку головного спеціаліста з кадрової роботи Бахмутської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради прийняти до відома.
  2. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради (Ткаченко):
    1. При проведенні конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради неухильно дотримуватись вимог постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на  заміщення  вакантних  посад державних  службовців» із внесеними до неї змінами, наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164 «Про затвердження Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців» із внесеними до нього змінами, Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 29.12.2009 № 406, а саме:
      • внести зміни до існуючого Порядку або затвердити новий Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради з урахуванням змін у законодавстві;
      • затвердити Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради;
      • при підготовці оголошень про проведення конкурсу у ЗМІ дотримуватись Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування.
    2. Не допускати порушень Типового порядку формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2001 № 1386.
    3. Привести посадові інструкції спеціалістів Фінансового управління Бахмутської міської ради у відповідність до діючого законодавства.
  3. Фінансовому управлінню Бахмутської міської ради проінформувати спеціалістів з кадрової роботи Бахмутської міської ради в термін до 31.12.2016 року про результати виконання даного рішення.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), головного спеціаліста з кадрової роботи  Бахмутської міської ради Ільїну Т.О.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Недашковську Т.І., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.11.2016 №240
Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у Фінансовому управлінні Бахмутської міської ради
13.66 KB