Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.11.2017 №230

Переглядів: 837

Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради

Внесено зміни:

Розглянувши службову записку від 09.10.2017 № 01-5036-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В. про внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради,  у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі дорадчих органів виконкому Бахмутської міської ради, керуючись ст.ст.34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Внести наступні зміни до рішень виконкому Бахмутської міської ради:
    1. Від 12.10.2016 № 215 «Про затвердження складу міської комісії з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та внесення змін до Положення про неї»:
      1. Вивести зі складу комісії:
        • Журавльову Аліну Олексіївну;
        • Тішакову Олену Іванівну;
        • Трофимову Надію Василівну.
      2. Ввести до складу комісії:
        1. Секретарем комісії Третьяченко Світлану Вікторівну – заступника начальника відділу з питань соціально-трудових відносин та контролю за призначенням (перерахунком) та виплатою пенсій Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.
        2. Членами комісії:
          • Нальотову Оксану Григорівну – начальника відділу з питань праці Бахмутської міської ради – інспектора праці;
          • Клименко Ганну Іванівну – головного державного інспектора відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем Бахмутської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління Державної фіскальної служби у Донецькій області.
    2. Від 11.01.2017 № 4 «Про затвердження складу міської комісії у справах альтернативної (невійськової) служби та Положення про неї»:
      1. У назві посади секретаря комісії Третьяченко Світлани Вікторівни слова «заступник начальника відділу з питань праці та соціально-трудових відносин Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради» замінити словами «заступник начальника відділу з питань соціально-трудових відносин та контролю за призначенням (перерахунком) та виплатою пенсій Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради».
  2. Організаційне виконання рішення покласти на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна).

Перший заступник міського голови                                                      Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.11.2017 №230
Про внесення змін до рішень виконавчого комітету Бахмутської міської ради
11.59 KB