Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.11.2017 №228

Переглядів: 721

Про стан виконання у 2017 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території м. Бахмут

Розглянувши довідку від 09.10.2017 № 01-5068-06 начальника відділу з питань праці Бахмутської міської ради – інспектора праці Нальотової О.Г. про стан виконання у 2017 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території м. Бахмут, згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІV квартал 2017 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 13.09.2017 № 192, відповідно до Закону України “Про охорону праці” в редакції від 21.11.2002 № 229–ІV, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 34, 52, 73 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку начальника відділу з питань праці Бахмутської міської ради – інспектора праці Нальотової О.Г. про стан виконання у 2017 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території м. Бахмут, прийняти до відома.
  2. Відмітити недостатню роботу щодо виконання вимог законодавства з охорони праці керівництва: комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко).
  3. Директору комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» Трущіну С.М. :
    1. Розробити і вжити додаткові заходи щодо вдосконалення системи управління охороною праці на підприємстві.
    2. Обладнати приміщення, в яких можливе виділення небезпечних газів, вентиляційними пристроями або системами захисту від несанкціонованого доступу працівників.
    3. Про проведену роботу проінформувати виконком Бахмутської міської ради в термін до 01.02.2018 року.
  4. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» Войтенку І.М.  вжити заходи для створення служби охорони праці на підприємстві, про що проінформувати виконком Бахмутської  міської ради в термін до 01.02.2018 року.
  5. Відділу з питань праці Бахмутської міської ради (Нальотова), Бахмутському відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області (Чумаченко)  посилити контроль за організацією навчання і перевіркою знань з питань охорони праці посадових осіб та працівників, зайнятих на роботах з підвищеною небезпекою на підприємствах,  розташованих на території м.Бахмут.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на відділ з питань праці Бахмутської міської ради (Нальотова).
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Федорова Ф.К., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Перший заступник міського голови                                 Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.11.2017 №228
Про стан виконання у 2017 році вимог законодавства з охорони праці на підприємствах, в установах та організаціях, розташованих на території м. Бахмут
14.22 KB