Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №174

Переглядів: 398

Про встановлення тарифу на послуги з користування мобільними туалетними кабінами для тимчасового користування, які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»

Заслухавши інформацію заступника начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Трофимової Н.В. щодо встановлення тарифу на послуги з користування мобільними туалетними кабінами для тимчасового користування, які будуть надаватися КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ», враховуючи висновок Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради від 12.06.2020 № 401/02, відповідно до ст. 15 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядку формування тарифів на послуги з користування громадськими вбиральнями в населених пунктах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 №107, керуючись ст.ст. 28,30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ: 

1. Встановити тариф на послуги з користування мобільними туалетними кабінами для тимчасового користування, які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (додається).

2. КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко) з метою запобігання поширенню  гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, забезпечити проведення заходів щодо санітарної обробки туалетних кабінок для тимчасового користування.

3. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел) оприлюднити дане рішення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному вебсайті Бахмутської міської ради.

4. Встановити, що дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення у місцевих засобах масової інформації та на офіційному вебсайті Бахмутської міської ради.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко).

6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Стрющенка О.В.

Міський  голова                                                                   О.О.  РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №174
Про встановлення тарифу на послуги з користування мобільними туалетними кабінами для тимчасового користування, які надаються КОМУНАЛЬНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ»
15.62 KB