Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №57

Переглядів: 508

Про організацію робіт щодо підготовки до весняно-літнього періоду у 2020 році на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Внесени зміни:

Розглянувши доповідну записку в.о. начальника Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради Орел Н.І. від 07.02.2020 № 01/31-237 (вх. № 01-0819-06 від 10.02.2020) про організацію робіт щодо підготовки до весняно – літнього періоду у 2020 році на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, з метою вчасного проведення комплексної підготовки до весняно – літнього періоду у 2020 році, забезпечення необхідних умов життєдіяльності мешканців громади, керуючись ст.ст. 30, 52, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести у 2020 році:

1.1. Двомісячник з благоустрою території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади – з 16 березня по 17 травня.

1.2. Загальноміські толоки: 28 березня та 11 квітня.

2. Затвердити заходи щодо проведення робіт з благоустрою території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади у весняно-літній період 2020 року (додаються).

3. Управлінню розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел):

3.1. Організувати роботу щодо залучення підприємств, установ, організацій усіх форм власності, органів самоорганізації населення, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, громадськості до проведення робіт з благоустрою території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади у весняно-літній період 2020 року.

3.2. Забезпечити спільно з відділом інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих) своєчасне висвітлення інформації про проведення робіт з благоустрою території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади у весняно - літній період  2020 року в засобах масової інформації та спільно з відділом комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов) розміщення інформації на офіційному веб – сайті Бахмутської міської ради.

4. Зняти з контролю рішення виконкому Бахмутської міської ради від 13.03.2019 № 47 «Про організацію робіт  щодо підготовки міста Бахмут до весняно - літнього періоду у 2019 році», як виконане.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Орел), відділ інформаційної та внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділ комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов), Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (Лис), Управління культури Бахмутської міської ради (Падалка), Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова).

6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Стрющенка О.В., Точену В.В., секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І. (за згодою).

Міський голова                              О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.03.2020 №57
Про організацію робіт щодо підготовки до весняно-літнього періоду у 2020 році на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади
26.59 KB