Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.10.2019 №238

Переглядів: 486

Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради

Розглянувши клопотання від  03.09.2019 № 01-4958-06 заступника директора територіального центру надання соціальних послуг Бахмутської міської ради Бобової Г.І., від 03.09.2019 № 01-4969-10 в.о. начальника Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області Солод Т.П., від 03.09.2019 № 01-4975-06, №01-4976-06, №01-4977-06, від 04.09.2019 № 01-5007-06 начальника Управління культури Бахмутської міської ради Падалки О.А., від  04.09.2019 № 01-4996-06 заступника  міського  голови  Точеної  В.В.,  від 04.09.2019 № 01-5009-07 в.о. заступника начальника Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області Шуліпи Н., від 06.09.2019 № 01-5062-06 начальника Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради Сподіної І.В., від 09.09.2019 № 01-5102-07 директора Бахмутського міського центру зайнятості Лещенко І.В та додані до них документи щодо нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради окремих працівників соціальної сфери та сфери культури з нагоди професійних свят – Дня працівника соціальної сфери   та Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, керуючись   ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, положеннями про Почесну грамоту Бахмутської міської ради та про Почесну грамоту виконкому Бахмутської міської ради, затвердженими рішенням Артемівської міської ради від 26.02.2014 № 6/48-938, із внесеними до них змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Нагородити Почесною грамотою Бахмутської міської ради:

1.1. За  вагомий внесок  в  роботу територіального центру надання соціальних послуг Бахмутської міської ради, високий  рівень професіоналізму та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери :

  Попцову Тетяну Климівну

бухгалтера сектору ведення бухгалтерського обліку територіального  центру надання соціальних послуг Бахмутської міської ради.

1.2. За багаторічну плідну працю, професіоналізм, творчу ініціативу, особистий внесок в розвиток культури міста та з нагоди  професійного свята-  Всеукраїнського Дня  працівників культури та майстрів народного мистецтва:

  Гринь Євгенію  Василівну

директора початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу Школа мистецтв м.Бахмута.

1.3. За високий професіоналізм, багаторічну плідну працю та вагомий внесок у виконання завдань, покладених на Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери:

Степаненко  Тетяну Прокопівну

 начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.

2. Нагородити Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради:

2.1. За сумлінну працю, наполегливість і професіоналізм в роботі  та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Мирошниченко Ольгу Віталіївну

 провідного фахівця із соціальної роботи територіального центру надання соціальних послуг Бахмутської міської ради.

2.2. За  високий професіоналізм, багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у справу, пов’язану з реалізацією державної політики  України у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Доленко Ірину Іванівну

заступника начальника відділення-начальника відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Бахмутського міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  в Донецькій області.

2.3. За сумлінну працю, значні професійні здобуття  та з нагоди професійного свята - Всеукраїнського Дня працівників культури  та майстрів народного мистецтва:

Голубцову Анну Олександрівну

організатора культурно-дозвіллєвої діяльності Комунаьного закладу Культури “Бахмутський міський народний дім”, за сумісництвом керівника колективу народної та сучасної пісні “Рапсодія” ;

Смирнову Олену Анатоліївну

директора комунального закладу культури “Бахмутський краєзнавчий музей”;

Столярчук  Олену Анатоліївну

 

завідуючого відділом культурно-освітньої роботи  та організації дозвілля Комунального закладу культури “БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА”.

2.4.  За сумлінну  працю, високий професіоналізм, досягнення  значних успіхів у реалізації завдань в сфері  соціальної роботи з дітьми, молоддю та сім’ями та з нагоди  професійного свята – Дня працівника соціальної сфери:

Ємельянову Антоніну Володимирівну

 заступника директора – начальника відділу соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

2.5. За сумлінну плідну працю, високу результативність й професіоналізм в роботі, значний особистий внесок у виконання завдань, покладених на органи Пенсійного фонду України, та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери:

Тесленка Олександра Миколайовича

начальника фінансово-економічного відділу-головного бухгалтера Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області.

2.6. За високий професіоналізм, особистий внесок в загальні результати роботи  Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Стригунову Галину Єгорівну

начальника відділу прийняття рішень по наданню грошових виплат і компенсацій  Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради.

2.7. За сумлінну плідну  працю, високий професіоналізм, особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні, соціального захисту  від безробіття  та з нагоди професійного свята - Дня працівника соціальної сфери:

Шарко Людмилу Володимирівну

начальника відділу бухгалтерського обліку - головного бухгалтера   Бахмутського  міського центру зайнятості.

3. Відділу бухгалтерського обліку і звітності Бахмутської міської ради (Брова) забезпечити виплату грошової винагороди до Почесної грамоти Бахмутської міської ради та до Почесної грамоти виконкому Бахмутської міської ради в межах асигнувань, передбачених в кошторисах доходів та видатків Бахмутської міської ради на ці цілі у 2019 році по коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0110180 «Інша діяльність у сфері державного управління», по коду Типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів 0180 «Інша діяльність у сфері державного управління», по коду функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету 0133 «Інші видатки» та коду економічної класифікації видатків бюджету 2730 «Інші виплати населенню».

Міський голова                                                                       О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.10.2019 №238
Про нагородження Почесною грамотою Бахмутської міської ради та Почесною грамотою виконкому Бахмутської міської ради
18.42 KB