Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.09.2018 №174

Переглядів: 470

Про визначення підприємства та переліку видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт

Розглянувши лист 24.07.2018 № 01-4295-11 Бахмутського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Донецькій області щодо визначення переліку видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, та заслухавши інформацію заступника начальника відділу Водважка Б.М. з цього питання, відповідно до ст.ст. 311, 3251 Кодексу України про адміністративні правопорушення  від 07.12.1984 № 8073-X, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 38, 52, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Визначити:
    1. Комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» (Бондарєв) підприємством, на об’єктах якого особи, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт, можуть відбувати покарання.
    2. Види суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт:
      1. прибирання сміття;
      2. покос трави;
      3. вапнування бордюр та дерев;
      4. прибирання листя;
      5. чищення тротуарів від снігу;
      6. посипання тротуарів спеціальними сумішами.
  2. Запропонувати начальнику Бахмутського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» в Донецькій області майору внутрішньої служби Жигаловській О.І., у кожному окремому випадку погоджувати види суспільно корисних робіт з Управлінням розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван).
  3. Керівнику комунального підприємства «Бахмутська житлова управляюча компанія» Бондарєву О.В., забезпечити контроль за виконанням суспільно корисних робіт особами, які відбувають покарання на об’єктах підприємства та на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Бахмутський міськрайонний відділ філії державної установи «Центр пробації» в Донецькій області (Жигаловська), комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» (Бондарєв), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван).
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Стрющенка О.В.

Міський голова                                               О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.09.2018 №174
Про визначення підприємства та переліку видів суспільно корисних оплачуваних робіт, що можуть виконувати особи, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт
10.99 KB