Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 22.06.2016 №6/87-1542

Переглядів: 1286
сессия : 

Про підтримку участі ТОВ «БАХМУТ - ЕНЕРГІЯ» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та надання згоди на реалізацію на території м. Бахмут спільного субпроекту з Європейським інвестиційним банком

Розглянувши лист  від  25.05.2016 №01-2300-07  товариства з обмеженою відповідальністю «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» щодо проведення реконструкції розподільчих мереж опалення з встановленням ІТП у споживачів, з метою участі в проекті  «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», керуючись ст. ст. 25, 60, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Підтримати участь товариства з обмеженою відповідальністю «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» шляхом залучення коштів позики Європейського інвестиційного банку на умовах, визначених Фінансовою угодою щодо проекту, враховуючі, що інвестиційна складова даного проекту не впливатиме на підвищення тарифу.
  2. Надати згоду товариству з обмеженою відповідальністю «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» (Повиленас) на підписання відповідних заявок та необхідних документів для участі у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України», в тому числі на укладення угоди про передачу коштів позики згідно з умовами, визначеними Фінансовою угодою з Європейським інвестиційним банком.
  3. Доручити першому заступнику міського голови Савченко Тетяні Миколаївні від імені Бахмутської міської ради виступати стороною при укладанні необхідних договорів для участі у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» (у разі відбору проекту Європейським інвестиційним банком).
  4. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «БАХМУТ-ЕНЕРГІЯ» (Повиленас), Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (Юхно), заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв’язку (Северінов), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                                             С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.06.2016 №6/87-1542
Про підтримку участі ТОВ «БАХМУТ - ЕНЕРГІЯ» у проекті «Програма розвитку муніципальної інфраструктури України» та надання згоди на реалізацію на території м. Бахмут спільного субпроекту з Європейським інвестиційним банком
26.68 KB