Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Артемівської міської ради від 27.01.2016 №6/78-1379

Переглядів: 1051
сессия : 

Про затвердження Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська

Втратило чинність:

З метою запровадження новітніх засобів розвитку місцевого самоврядування, підтримки громадських ініціатив, сприяння територіальній громаді м. Артемівська у розв’язанні  місцевих проблем соціально-економічного характеру, створення умов для підвищення активності громади, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Провести у 2016 році Конкурс міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська.
  2. Затвердити:
    1. Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної  громади м. Артемівська, (додається).
    2. Склад Експертної комісії Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська, (додається).
    3. План-графік проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська, (додається).
  3. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Артемівської міської ради від 28.01.2015 № 6/61 – 1141 «Про затвердження Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступників міського голови Куліш Т.А., Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради, секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 27.01.2016 №6/78-1379
Про затвердження Положення про порядок проведення Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська
63.5 KB