Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення Артемівської міської ради від 24.06.2015 №6/67-1255

Переглядів: 1283
сессия : 

Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу мікропроектів об’єднань співвласників багатоквартирного будинку у м. Артемівську для участі у спільному проекті Європейського Союзу та  Програми  Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» 

З метою  забезпечення виконання Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй та Артемівською міською радою від 4 червня 2015 року та сприяння розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  у місті Артемівську, відповідно до Закону України від 29.11.2001№ 2866-III «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2002 № 1521 «Про реалізацію Закону України «Про об’єднання співвласників багатоквартирного будинку» із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 52, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  Артемівська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Створити  Конкурсну комісію для проведення конкурсу мікропроектів об’єднань співвласників багатоквартирного будинку у м. Артемівську для участі у спільному проекті Європейського Союзу та  Програми  Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» у складі згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу мікропроектів об’єднань співвласників багатоквартирного будинку у м. Артемівську для участі у спільному проекті Європейського Союзу та  Програми  Розвитку Організації Об’єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»  (додається).

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), фінансове управління Артемівської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з  питань комунальної власності,  землі і приватизації  (Сабаєв),  з питань  житлово  – комунального    господарства, екології, транспорту і зв'язку  (Северінов), секретаря   Артемівської   міської ради Кіщенко С.І.

 

Секретар Артемівської міської  ради                                  С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 24.06.2015 №6/67-1255 18.1 KB