Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Урядовий портал

Рішення Артемівської міської ради від 24.09.2014 №6/55-1060

Переглядів: 719
сессия : 

Звіт про роботу товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК»

Розглянувши звіт від 02.09.2014 № 01-2834-07 генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК» Кравченка Р.Ю. про роботу товариства, відповідно до Закону України від 24.06.2014 №1875-ІУ «Про житлово-комунальні послуги» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 18, 26 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Звіт генерального директора товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК» Кравченка Р.Ю. про роботу товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК» прийняти до відома (додається).
  2. Визнати роботу товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК» задовільною.
  3. Товариству з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК»  (Кравченко) продовжити подальшу роботу з населенням щодо погашення  дебіторської заборгованості  та укладання  договорів  про надання послуг зі збору, вивезення та знешкодження твердих побутових відходів.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на товариство з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК» (Кравченко), відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань житлово-комунального господарства, екології, транспорту і зв'язку (Северінов), економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                     О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 24.09.2014 №6/55-1060
Звіт про роботу товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМОНДІС АРТЕМІВСЬК»
17.47 KB