Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Презедент України

Рішення Артемівської міської ради від 28.05.2014 №6/51-1002

Переглядів: 1047
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська нерухомого майна шляхом укладення договору пожертви

Заслухавши інформацію від 07.05.2014 №01-1738-06 Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради щодо прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська нерухомого майна шляхом укладення договору пожертви, відповідно до Закону України від 05.07.2012 №5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти пропозицію фізичної особи Жалковського І.В. щодо прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська нерухомого майна - нежитлової будівлі, загальною площею – 7,6 кв.м., розташованої за адресою: м.Артемівськ, вул.Благовіщенська,41 в м.Артемівську, вартістю 10 843 грн. 00 коп. (без ПДВ), шляхом укладення договору пожертви.
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договір пожертви з його нотаріальним посвідченням та інші, пов'язані з ним документи.
  3. Визначити балансоутримувачем нерухомого майна, що приймається (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська шляхом укладення договору пожертви згідно з цим рішенням, Артемівське комунальне підприємство «Флора» (Ковалевський).
  4. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська нерухомого майна, визначеного у пункті 1 цього рішення, шляхом укладення договору пожертви, та його подальшої безоплатної передачі на баланс Артемівського комунального підприємства «Флора» (додається).
  5. Доручити комісії (Головкіна) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку приймання - передачу (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська нерухомого майна, визначеного у пункті 1 цього рішення, шляхом укладення договору  пожертви, та його подальшу безоплатну передачу на баланс Артемівського комунального підприємства «Флора» (Ковалевський).
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), Артемівське комунальне підприємство «Флора» (Ковалевський), заступника міського голови Головкіну О.А.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Артемівської міської ради                                                         С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 28.05.2014 №6/51-1002
Про прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська нерухомого майна ...
22.86 KB