Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Рішення Артемівської міської ради від 26.02.2014 №6/48-942

Переглядів: 1120
сессия : 

 Про прийняття  (безоплатно) в комунальну  власність територіальної  громади м. Артемівська майна шляхом укладення договорів  пожертви

Заслухавши інформацію від 27.01.2014 №01-0360-06 начальника Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради Зінченко Н.Л. щодо прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська майна шляхом укладення договорів пожертви,  відповідно до Закону України від 05.07.2012 №5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації», керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування  в  Україні»  із внесеними  до  нього змінами,  Законом України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти пропозиції ініціативних груп м.Артемівська щодо прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська майна, згідно з переліком (додається), шляхом укладення договорів пожертви.
  2. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договори пожертви та інші, пов’язані з ними документи.
  3. Визначити балансоутримувачем майна, що приймається (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська шляхом укладення договорів пожертви згідно з цим рішенням, комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв).
  4. Затвердити склад комісії із приймання - передачі (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м.Артемівська майна, визначеного у додатку до цього рішення, шляхом укладення договорів пожертви, та його подальшої безоплатної передачі на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (додається).
  5. Доручити комісії (Головкіна) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку приймання - передачу (безоплатно) в комунальну власність  територіальної громади м.Артемівська майна, визначеного у додатку до цього рішення, шляхом укладення договорів  пожертви, та його подальшу безоплатну передачу на баланс комунального підприємства «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг (Бондарєв).
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комунальне підприємство «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг (Бондарєв), заступника міського голови Головкіну О.А.
  7. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 26.02.2014 №6/48-942
Про прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська майна шляхом укладення договорів пожертви
24.36 KB