Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №283

Переглядів: 1360

Про внесення змін до рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 59 “Про порядок надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м. Артемівська”

Внесені зміни:

Втратило чинність:

Розглянувши службову записку від 26.11.2015 № 01-4184-06 начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Сподіної І.В. щодо внесення змін до Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м. Артемівська, на виконання рішення Артемівської міської ради від 25.11.2015 № 6/74-1315 «Про внесення змін до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян м. Артемівська на 2015-2018 роки», відповідно до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м.Артемівську на 2015-2018 роки, затвердженої  рішенням  Артемівської  міської  ради  від  29.10.2014 № 6/56-1073, із внесеними до неї змінами, з метою посилення соціального захисту окремих категорій громадян м.Артемівська, керуючись ст. ст.34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97 – ВР “Про місцеве самоврядування в Україні ” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Внести та затвердити наступні зміни до Положення про надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м.Артемівська, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 №59 ( далі - Положення):
    • п. 1.1 Розділу I «Загальні положення» Положення після слів «території м.Артемівська» доповнити комою та словами «громадян із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані  і постійно проживають в м. Артемівську»;
    • п.3.2. Розділу 3 «Підстави надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м.Артемівська» Положення  доповнити абзацем 6 наступного змісту: « - громадяни із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані та постійно проживають в м.Артемівську»;
    • п 3.4. Розділу 3 «Підстави надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м.Артемівська» Положення доповнити абзацами 12-15 наступного змісту:

      Громадяни, які зареєстровані, як внутрішньо переміщені особи, і проживають в м. Артемівську та гостро потребують матеріальної допомоги додатково подають:

    • довідку внутрішньо переміщеної особи;
    • інші документи, довідки, виписки, акти, які підтверджують необхідність надання матеріальної допомоги .

      Матеріальна допомога громадянам із числа внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані та постійно проживають в м.Артемівську, надається на підставі акту матеріально-побутового обстеження їх тимчасового житла, який складається спеціалістом  управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради.

    • п 3.5. Розділу 3 «Підстави надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м.Артемівська» Положення доповнити абзацем 8 наступного змісту:
    • «- учасникам бойових дій, які приймали участь в антитерористичній операції до Дня Захисника України».
  2. Внести та затвердити зміни у складі комісії виконавчого комітету Артемівської міської ради по розгляду звернень окремих категорій громадян м.Артемівська з питань надання матеріальної допомоги , затвердженої рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 59 :

    в назві посади члена комісії Литовченка В.М. слова « начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Артемівської міської ради» замінити на слова «начальник відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Артемівської міської ради»;

    в назві посади члена комісії Миронової О.О. слова « в.о.начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради» замінити на слова  «начальник відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради».

  3. Організаційне виконання   рішення покласти на управління праці та  соціального  захисту населення Артемівської міської ради  ( Сподіна ).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Куліш Т.А.

Міський голова                                           О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №283
Про внесення змін до рішення виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 59 “Про порядок надання матеріальної допомоги окремим категоріям громадян м. Артемівська”
11.52 KB