Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.04.2016 №79

Переглядів: 1051

Про стан протипожежного захисту, техногенної безпеки  об’єктів суб’єктів   господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території м. Бахмута

Заслухавши інформацію від 04.03.2016 № 01-0905-06 начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Артемівської міської ради Литовченка В.М. про стан протипожежного захисту, техногенної безпеки об’єктів суб’єктів господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території  м. Бахмута, з метою  покращення стану пожежної безпеки на території м. Бахмута, зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій техногенного характеру, пов’язаних з безпосередньою загрозою життю людей під час виникнення пожеж, згідно з планом роботи  виконавчих органів  Артемівської міської ради на II квартал 2016 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 17.03.2016 №65, відповідно до  Кодексу цивільного захисту України від 02.10.2012 №5403-VI із внесеними до нього змінами,  керуючись ст.ст.36,38,52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком  Артемівської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Інформацію начальника відділу з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи  Артемівської міської ради    Литовченка В.М.   про стан протипожежного захисту, техногенної безпеки об’єктів суб’єктів господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території  м. Бахмута,  прийняти до відома.
  2. Затвердити Комплексний план посилення протипожежного захисту та техногенної безпеки об’єктів суб’єктів господарської діяльності, організацій та закладів,  розташованих на території міста Бахмута, на 2016 рік (додається).
  3. Запропонувати виконкомам Часовоярської (Опанасенко) та Соледарської (Товстокоренко) міських рад розглянути на своїх засіданнях питання щодо посилення протипожежного захисту та техногенної безпеки об’єктів суб’єктів господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території міст Часів Яру та Соледара.
  4. Зняти з контролю рішення виконкому Артемівської  міської ради від 08.04.2015 № 77  «Про стан протипожежного захисту, техногенної безпеки  об’єктів суб’єктів  господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території м. Артемівська», як виконане в цілому.
  5. Організаційне  виконання рішення покласти на відділ  з питань  цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Артемівської  міської ради (Литовченко), 8 Державний пожежно-рятувальний загін головного  управління ДСНС України у Донецькій області (Гордєєв).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого  заступника міського  голови Савченко Т.М.

  Міський  голова         О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.04.2016 №79
Про стан протипожежного захисту, техногенної безпеки об’єктів суб’єктів господарської діяльності, організацій та закладів, розташованих на території м. Бахмута
25.57 KB