Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.10.2015 №221

Переглядів: 704

Про затвердження Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Артемівської міської ради

Розглянувши службову записку від 08.09.2015 №01-2930-04 голови Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради Дроздової Н. Ю., з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, налагодження взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності Артемівської міської ради та її виконавчих органів, на підставі протоколу від 01.09.2015 №2 засідання Громадської ради при виконавчому комітеті  Артемівської міської ради, відповідно до указу Президента України від 31.07.2004  № 854/2004 «Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», керуючись ст. ст. 40, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із внесеними до неї змінами,  виконавчий комітет Артемівської міської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Затвердити Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Артемівської міської ради (далі – Положення) (додається).
  2. Організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) спільно з відділом комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов) забезпечити протягом трьох робочих днів оприлюднення даного рішення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова), відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов).
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому  Артемівської міської ради Недашковську Т.І., секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І. (за згодою).

Міський   голова                                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.10.2015 №221
Про затвердження Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Артемівської міської ради
40.76 KB