Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.04.2016 №85

Переглядів: 1019

Про внесення змін до складу комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Артемівської міської ради та Положення про неї

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши службову записку від  04.03.2016 № 01-0901-06 начальника управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради Сподіної І.В. «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.08.2015 №172», у зв’язку із кадровими змінами, які відбулися у складі комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Артемівської міської ради, затвердженому рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.08.2015 № 172, та зі змінами у діючому законодавстві, відповідно до Закону України від 01.06.2000 № 1768-ІІІ «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» із внесеними до нього змінами, Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 22.09.1997 № 1050 із внесеними до неї змінами, Порядку призначення і виплати державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2003 № 250,  із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 34,52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Внести та затвердити наступні зміни до складу комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.08.2015 № 172 (далі – комісія):
    1. Вивести зі складу комісії:
      1. Крисіну Ольгу Тадеївну;
      2. Сидельникова Дениса Сергійовича.
    2. Ввести до складу комісії членами комісії:
      1. Клюєва Сергія Анатолійовича – начальника управління податків і зборів   з фізичних осіб Артемівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Донецькій області (за згодою);
      2. Педенко Світлану Вікторівну – начальника абонентського відділу ТОВ «УМВЕЛЬТ Бахмут»(за згодою).
    3. Посаду Калініч Тетяни Анатоліївни викласти у новій редакції «начальник абонентного віддідлу товариства з обмеженою відповідальністю «Бахмут Енергія»»(за згодою).
  2. Внести зміни до Положення про комісію з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.08.2015 № 172 (далі – Положення):
    1. Доповнити розділ IV «Порядок розгляду питань, винесених на засідання комісії» Положення пунктами 4.1.4 – 4.1.7 наступного змісту :
      1. 4.1.4. В окремих  випадках субсидія може призначатися особі, яка не зареєстрована, але фактично проживає у житловому приміщенні (будинку) на підставі договору найму (оренди) житла, або індивідуальним забудовникам, будинки яких не прийняті в експлуатацію та на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.
      2. 4.1.5. Якщо особи, зареєстровані у житловому приміщенні (будинку), сплачують за житлово-комунальні послуги на розділені особові рахунки, субсидія може призначатися окремо за розділеними особовими рахунками виходячи з кількості зареєстрованих осіб, які сплачують за послуги на такі рахунки на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.
      3. 4.1.6. У разі відсутності відомостей про склад зареєстрованих у житловому приміщенні осіб субсидія може бути призначена на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства виходячи з кількості осіб, зазначених у декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.
      4. 4.1.7. Якщо громадяни перебувають у складних життєвих обставинах і не змогли своєчасно звернутися за призначенням субсидії. Субсидія може призначатися з дня виникнення права, але не більше ніж за 6 місяців до звернення за призначенням субсидії на підставі акта обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.
    2. Підпункт 4.3.4. пункту 4.3 розділу IV «Порядок розгляду питань, винесених на засідання комісії» Положення виключити. У зв’язку з цим підпункт 4.3.5. вважати підпунктом 4.3.4.
  3. Організаційне виконання рішення покласти на управління праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна).

  4. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Куліш Т.А.

Міський голова                                                           О.О.Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 13.04.2016 №85
Про внесення змін до складу комісії з питань призначення та надання населенню житлових субсидій, соціальної допомоги та пільг за фактичним місцем проживання на території Артемівської міської ради та Положення про неї
12.17 KB