Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.06.2015 №128

Переглядів: 652

Про результати перевірки  своєчасності подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру   

Розглянувши доповідну записку від 24.04.2015 № 01-1241-06  та заслухавши інформацію в.о. головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Барздової А.М. про результати перевірки своєчасності подання посадовими особами апарату Артемівської міської ради декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру  за 2014 рік, згідно з планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на II квартал 2015 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.03.2015 № 55, відповідно до ст.12 Закону України від 07.04.2011 № 3206-VI «Про засади запобігання і протидії корупції» із внесеними до нього змінами, Типового положення про уповноважений підрозділ (особу) з питань запобігання та виявлення корупції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 04.09.2013 № 706, керуючись ст.ст. 38, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами,  виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію в.о. головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Барздової А.М. про результати перевірки  своєчасності подання посадовими особами апарату Артемівської міської ради декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2014 рік прийняти до відома.

2. В.о. головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Барздовій А.М.:

2.1 Продовжити роботу щодо реалізації державної політики по запобіганню та виявленню корупції в Артемівській міській раді.

2.2  Проінформувати громадськість міста Артемівська через офіційний веб-сайт Артемівської міської ради про результати перевірки  своєчасності подання декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру посадовими особами апарату Артемівської міської ради за 2014 рік. 

3. Організаційне виконання рішення покласти на в.о. головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції і взаємодії з правоохоронними органами Артемівської міської ради Барздову А.М.

4. Контроль за виконанням рішення  покласти на першого заступника міського голови Савченко Т.М.

 

Перший заступник міського голови                                             Т.М.Савченко

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 10.06.2015 №128 15.7 KB