Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.09.2015 №202

Переглядів: 989

Про пропозиції щодо перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки м. Артемівська та смт. Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму

Розглянувши  пропозиції від  07.09.2015 №01-2918- 06 робочої групи щодо організації виконання у м.Артемівську Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» про перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки м. Артемівська та смт. Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму, враховуючи протокол від 27.08.2015 № 7  робочої групи щодо організації виконання у м.Артемівську Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», результати громадських обговорень питання перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки м. Артемівська та смт.Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму, керуючись п.6 ст. 7 Закону України від 09.04.2015 №317-VIII «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», ч.1 ст. 37, ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком  Артемівської міської ради 

В И Р І Ш И В: 

1. Погодити пропозиції робочої групи щодо організації виконання у м.Артемівську Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» про перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки м. Артемівська та смт. Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму (додаються).

2. Доручити голові робочої групи щодо організації виконання у м.Артемівську Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» Кіщенко С.І. внести пропозиції про перейменування вулиць, провулків та інших об’єктів топоніміки м. Артемівська та смт. Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму, на розгляд сесії Артемівської міської ради, яка відбудеться у вересні 2015 року.

3. Запропонувати Артемівській міській раді перейменувати вулиці, провулки та інші об’єкти топоніміки м. Артемівська та смт. Красна Гора, назви яких містять символіку комуністичного режиму, без зміни поштових номерів житлових будинків та споруд.

4. Організаційне виконання рішення покласти на робочу групу щодо організації виконання у м.Артемівську Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» (Кіщенко).

5. Контроль за виконанням рішення  покласти на міського голову РевуО.О.

 

Міський голова                                                           О.О.Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.09.2015 №202 15.55 KB