Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.04.2014 №117

Переглядів: 1107

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 4 «Б» по вул.Широкій у місті Артемівську

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 26.02.2014 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 4 «Б» по вул. Широкій у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання”, затвердженим постановою Ради Міністрів Української РСР від 26.04.84 № 189, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.05.97 № 409 “Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж”, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ :

1 Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 26.02.2014 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 4 «Б» по вул. Широкій у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг” (додається).

2. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) забезпечити в установленому законодавством порядку здійснення організаційно-правових заходів щодо:

2.1. Розробки проектно-кошторисної документації з капітального ремонту по посиленню конструктивів житлового будинку № 4 «Б» по вул. Широкій у місті Артемівську.

2.2. Підготовки та проведення робіт з капітального ремонту по посиленню конструктивів житлового будинку № 4 «Б» по вул. Широкій у місті Артемівську.

3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко), відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва) вирішити питання щодо фінансування робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту по посиленню конструктивів житлового будинку №4«Б» по вул. Широкій у місті Артемівську в 2014 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

 

 

Міський голова                                                               О.О. Рева

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 09.04.2014 №117 9.44 KB