Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 07.09.2015 №191

Переглядів: 837

Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті Артемівську

Втратило чинність на підставі:

Розглянувши доповідну записку від 07.09.2015 № 01-2898-06  заступника міського голови Головкіної О.А. щодо відведення місць для розміщення   матеріалів  передвиборної  агітації у м. Артемівську, на виконання   ч.4   ст.56    Закону України «Про місцеві вибори» від 14.07.2015 № 595 – VІІІ,   із   внесеними   до нього змінами,    Правил   благоустрою  у м. Артемівську, затверджених  у новій редакції рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744, керуючись ст.ст. 17, 18, 40, 52, 73, 59  Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Відвести місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації у  м. Артемівську згідно переліку (додаток 1).
  2. Закріпити місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську за підприємствами, які обслуговують житловий фонд комунальної власності територіальної  громади м. Артемівська,  відповідно до території обслуговування (за їх згодою) згідно переліку (додаток 2).
  3. Доручити підприємствам, визначеним у додатку 2 до цього рішення:
    1. Забезпечити обладнання місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську стендами та дошками оголошення.
    2. Підтримувати у належному стані місця для розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську.
  4. Суб’єктам виборчого процесу забезпечити:
    1. Розміщення матеріалів передвиборної агітації у м. Артемівську на стендах та дошках оголошень, розташованих у місцях, визначених цим рішенням.
    2. Виконання вимог Правил благоустрою у м. Артемівську, затверджених  у новій редакції  рішенням Артемівської міської ради від 24.07.2013 №6/41-744.
  5. Організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) довести це рішення до суб’єктів виборчого процесу та громадян за допомогою засобів масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
  6. Запропонувати виконкомам Соледарської (Товстокоренко) та Часовоярської (Опанасенко) міських рад визначити місця розміщення передвиборної агітації у м. Соледарі та м. Часів Ярі та прийняти відповідні рішення.
  7. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від 05.03.2014 № 57 «Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у  м. Артемівську».
  8. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку міського господарства Артемівської  міської ради (Жеребятьєва),  Управління   муніципального розвитку Артемівської міської ради (Гладка), організаційний  відділ Артемівської міської ради (Чернікова)
  9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А.

 

 

Міський голова                                                            О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 07.09.2015 №191
Про відведення місць для розміщення матеріалів передвиборної агітації у місті Артемівську
17.1 KB