Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Про сплату авансових несків з рентної плати

Переглядів: 994

Пунктом 257.4 статті 257 Податкового кодексу України (з урахуванням змін, внесених Законом України від 28 грудня 2014 року № 71-VIII „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо податкової реформи") (далі -Кодекс) визначено, що на окремі категорії платників рентної плати (далі - Плата), які:

здійснюють видобування вуглеводневої сировини,

користуються радіочастотним ресурсом,

здійснюють транспортування нафти і нафтопродуктів магістральними нафтопроводами та нафтопродуктопроводами, транзитне транспортування трубопроводами природного газу та аміаку територією України, сплачують у податковому (звітному) періоді до 30 числа кожного місяця авансові внески з Плати у розмірі однієї третини суми податкових зобов'язань з Плати, визначеної у податковій декларації за попередній податковий (звітний) період.

Податкова звітність з Плати за податковий квартал подається протягом 40 днів (підпункт 49.18.2 пункту 49.18 статті 49 Кодексу). При цьому граничний термін подання податкової звітності з Плати за І (перший) квартал 2015 року припадає на 12 травня.

Платники Плати авансові внески у вигляді однієї третини суми податкових зобов'язань з Плати, визначеної у податковій декларації за І квартал, здійснюють до 30 числа у травні, червні та липні.

Такий же порядок розповсюджується на наступні квартали.