Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Засвідчення копії Спеціального свідоцтва для установи банку

Переглядів: 3065

Для відкриття спеціального рахунку сільськогосподарське підприємство, як це передбачено пунктом 2 Порядку, зобов’язане надати установі банку засвідчену органом державної податкової служби копію свідоцтва про реєстрацію його суб’єктом спеціального режиму оподаткування.

Така копія Спеціального свідоцтва засвідчується податковим органом відповідно до пункту 17 розділу ІІІ Положення про реєстрацію платників податку на додану вартість, затвердженого наказом ДПА України від 22.12.10 №978 (далі – Положення).

При цьому в пункті 3 заяви про засвідчення копій свідоцтва про реєстрацію платника ПДВ за формою №2-РК (додаток 3 до Положення) сільськогосподарським підприємством робиться відмітка «для установи банку». Органом державної податкової служби у лівій верхній частині копії Спеціального свідоцтва робиться спеціальний запис «Копія для установи банку» та відмітка про видачу такої копії у журналі реєстрації платників ПДВ за формою №2-РЖ (додаток 4 до Положення).

Дана копія Спеціального свідоцтва не підлягає поверненню одночасно з поверненням Спеціального свідоцтва або поданням відповідної заяви платником до податкових органів у разі анулювання реєстрації, заміни чи втрати Спеціального свідоцтва.