Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

ВІДОБРАЖЕННЯ У ФОРМІ № 1ДФ

Переглядів: 1231

ДФС України повідомлено, що низкою законів до Податкового кодексу України було внесено зміни щодо відображення в податковому розрахунку за формою № 1ДФ загальної суми нарахованих у звітному періоді процентів і утриманого з них податку та загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір за звітний період.

Проте зазначено, що інформація щодо суми окремого поточного або депозитного банківського рахунку, ощадного (депозитного) сертифіката, вкладу (депозиту) члена кредитної спілки у кредитній спілці, суми нарахованих процентів та відомості про фізичну особу — платника податку, якій нараховано такі доходи, а також персоніфіковані дані фізичних осіб — платників військового збору у формі № 1ДФ не відображаються.

Оскільки ДФС України направлено до Мінфіну України проект форми № 1ДФ, яким передбачено відображення вищезазначених доходів, до набрання чинності новою формою подається форма, затверджена наказом Міндоходів України від 21.01.2014 р. № 49.

Після прийняття нової форми податкові агенти зобов’язані будуть подати новий звітний (уточнюючий) податковий розрахунок за III квартал 2014 р. лише із заповнення загальної суми нарахованих у звітному періоді доходів у вигляді процентів та доходів, із яких утримується військовий збір, і загальну суму утриманого з них податку. При цьому штрафні санкції згідно з п. 119.2 ст. 119 Податкового кодексу не застосовуватимуться.

Лист від 06.10.2014 р. № 6390/7/99-99-17-02-01-17