Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Подбай про родину — обери сімейного лікаря, дільничного лікаря-терапевта, лікаря-педіатра!

Переглядів: 2308

З метою підвищення якості медичних послуг, які надаються Вам і Вашій родині та відповідно до наказу Міністерства охорони здоров'я України від 04.11.2011 р. № 756

Ви маєте право щороку протягом вересня змінити свого сімейного лікаря, дільничного лікаря-терапевта, дільничного лікаря-педіатра.  

Якщо Ви невдоволені якістю обслуговування Вашим сімейним лікарем чи  дільничним терапевтом, а також обслуговуванням Вашої дитини у сімейного лікаря чи дільничного педіатра Ви маєте право обрати іншого лікаря для себе та для Вашої дитини.

Для цього лише треба звернутись до керівництва Центру первинної медико-санітарної допомоги, до якого Ви прикріплені або безпосередньо до лікаря, якого Ви бажаєте обрати. При Вашому зверненні Вам зобов’язані допомогти оформити це рішення.

Якщо Ви не бажаєте змінювати лікаря, ніхто не має права примушувати Вас це робити. У будь якому випадку, Ви отримаєте медичну допомогу при звернені до Центру (амбулаторії) за місцем проживання.

Водночас, просимо Вас надати працівникам Центру всю необхідну інформацію для формування журналів обліку, яка вкрай потрібна для планування роботи лікарів і фінансування закладу.

У разі, якщо Ви змінюєте постійне місце проживання та у наступному будете зареєстровані поза межами району, Вам варто звернутися до Центру (амбулаторії), де Ви обслуговувались та отримати  відкріпний талон, з яким можна прикріпитися до обраного Вами лікаря за новим місцем проживання.

Якщо у Вас виникли запитання, пропозиції чи скарги з питань зміни лікарів звертайтеся:

  • до керівництва Вашого Центру ПМСД - КЗОЗ «ЦПМСД Артемівської міької ради»  за тел.: 44 – 15 – 63,
  • до відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради за телефоном:  44-55-14, або особисто за адресою м.Артемівськ, вул. Артема, 44, каб.526
  • до Департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації за тел.: (062) 334-35-99
  • або за телефоном 0-800-801-333 ─ «гаряча» лінія  Міністерства   охорони здоров'я України  (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Бажаємо Вам здоров'я!
З повагою,
Міністерство охорони здоров'я України