Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Як провести загальні збори ОСББ і правильно оформити їх результати. Практичні аспекти прийняття ОСББ рішень для енергомодернізації багатоквартирних будинків

Переглядів: 924
14.11.2019 - 14:39

У процесі впровадження енергоефективних заходів у багатоквартиному будинку за підтримки державної установи «Фонд енергоефективносії» об'єднання співвласників багатоквартирного будинку проходить кілька етапів, коли прийняття певних рішень потребує участі всіх співвласників, тобто проведення загальних зборів ОСББ, 3 огляду на те, скільки часу й зусиль потребує цей процес, необхідно забезпечити, щоб все від самого початку було зроблено правильно та відповідно до вимог чинного законодавства України.

Цей посібник буде корисним перш за все тим ОСББ, які планують брати участь у Програмі підтримки енергомодернізації багатоквартирних буднків «ЕНЕРГОДІМ», затвердженої рішенням Наглядової ради Фонду сперш ефективності від 16 серпня 2019 року. Але викладена в ньому інформація також стане в нагоді всім ОСББ у ході скликання, підготовки, проведення й оформлення результатів загальних зборів.