Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Презедент України

За ІІІ квартали 2018 року платниками Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області сплачено 1 мільярд гривень податків та зборів

Переглядів: 641
01.11.2018 - 10:37

За січень-вересень 2018 року платниками Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області сплачено до Зведеного бюджету 1001,6 млн. грн податків, зборів та інших обов’язкових платежів. Державний бюджет поповнився на 342,5 млн грн, місцевий – на  659,1млн гривень.

У порівнянні з аналогічним періодом попереднього року надходження зросли на 12%.  Додаткові  надходження становлять 113,4 млн. грн, у тому числі  до державного бюджету – 106,6  млн грн., до місцевих–  6,8 млн. гривень.

Податок на доходи фізичних осіб традиційно залишається рекордсменом у наповненні Зведеного бюджету, його надходження за січень-вересень поточного року становлять 519,5 млн грн., та спрямувалися відповідно до Державного бюджету – в сумі  131,5 млн грн, та до місцевих бюджетів – в обсязі 388 млн гривень.

Своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів – це одна з передумов відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої країни та кожного її громадянина. 

Працівники Бахмутського управління ГУ ДФС у Донецькій області, у свою чергу, прагнуть забезпечити відкритий формат взаємодії з платниками податків, створити для бізнесу більш комфортні умови шляхом надання якісних консультативних послуг,  приведення електронних сервісів до європейських стандартів, а також впровадження нових сервісів.