Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Презедент України

Інформація про проведений моніторинг стану дотримання законодавства про працю фізичними особами-підприємцями, які здійснюють свою діяльність у сфері торгівлі

Переглядів: 827
20.08.2018 - 14:46

16 серпня 2018 року інспекторами праці відділу з питань праці Бахмутської міської ради спільно з представниками Бахмутського управління ГУ ДФС в Донецькій області було здійснено відвідування 14 суб’єктів господарювання сфери торгівлі з питань легалізації трудових відносин, без попереднього повідомлення роботодавців, згідно п. 33 Порядку здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2017 № 295.

В результаті відвідувань встановлені порушення трудового законодавства в частині оформлення трудових відносин відносно вісьмох працівників, а саме - наймані працівники працюють без належного оформлення.

З метою інформування ФОП та їх працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю,  моніторингу стану його дотримання, у тому числі щодо оформлення трудових відносин порушники отримали особисті повідомлення та запрошення до відділу з питань праці Бахмутської міської ради та Бахмутського управління ГУ ДФС в Донецькій області для роз’яснення наявної ситуації, норм законодавства та подальших наслідків для суб’єктів господарювання при неоформлених працівниках.

Згідно з ініціативою Президента України Петра Порошенка по детінізації та розвитку приватного бізнесу, відповідними органами будуть продовжуватися вживатися заходи щодо подолання незадекларованої праці та дотримання суб’єктами господарювання трудового законодавства.