Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Хвилюючий та щасливий останній дзвоник - 2018.

Переглядів: 771
01.06.2018 - 14:14

Добра традиція відзначення завершення навчального року завжди сповнена теплом, зворушливістю та вдячністю. Для багатьох школярів  останній дзвоник – це початок літніх канікул - чудової пори відпочинку та мандрівок, а для випускників – це прощання зі школою та початок нової життєвої стежини.

До урочистих заходів з нагоди відзначення свята Останнього дзвоника в загальноосвітній школі №5 у м. Бахмут 25.05.2018 року долучилися і фахівці Бахмутської ОДПІ з привітаннями всіх школярів із закінченням навчального року, з побажаннями учням, для яких лунатиме ще не один шкільний дзвінок – гарного літнього відпочинку та нових яскравих вражень, а для випускників – успішних іспитів, здобуття подальшої освіти та найкращих перспектив.

Фахівці інспекції - батьки випускників, батьки наймолодших учнів першокласників - також звернулись із словами великої подяки і шани до вчителів за чуйність і щедрість сердець, за невтомну працю і мудрість, висловили вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей.

Свято Останнього дзвоника пройшло у радісно-хвилюючій та теплій атмосфері, залишило багато позитивних емоцій. Традиційно, за успіхи в навчанні, за перемогу у конкурсах та олімпіадах багато учнів було відзначено похвальними листами, грамотами, дипломами, подяками та цінними подарунками. Святкового настрою додавали музичні виступи учнів школи, але найяскравішими спогадами залишаться в пам’яті випускників, батьків, вчителів та всіх присутніх - хвилюючий та зворушливий останній шкільний вальс випускників, яскраві кульки та голуби, як символ щасливої долі наших дітей.