Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Презедент України

З початку 2018 року бізнес Донеччини вже спрямував до зведеного бюджету країни понад 1 мільярд 250 тисяч гривень

Переглядів: 665

За перший місяць 2018 року платники податків Донецької області до зведеного бюджету країни перерахували 1 мільярд 254 мільйони гривень, що майже на 18% або на 189 мільйонів гривень більше, ніж у січні минулого року.

Основну частку, а саме 55% від загального збору зведеного бюджету, займають надходження до місцевих бюджетів Донеччини. Зокрема, кошти які будуть спрямовані на вирішення проблем та розвиток регіону, склали майже 685 млн гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2017 року надходження збільшились майже на 58 млн гривень.

Зокрема, до Державного бюджету України з початку 2018 року бізнес Донеччини спрямував понад 569 млн грн, що на 131 млн грн більше, ніж торік.

Безперечними лідерами в наповненні бюджетів, серед платників податків Донецької області залишаються підприємства зареєстровані в Маріупольській ОДПІ. Ними за січень 2018 року до зведеного бюджету країни спрямовано понад 359 млн гривень.

У Головному управлінні ДФС у Донецькій області звертають увагу платників на необхідність своєчасного та в повному обсязі виконання своїх зобов’язань по сплаті податків і зборів, адже ці кошти йдуть на реалізацію соціально важливих проектів та економічний розвиток країни.