Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

Верховна рада України

На Донеччині вже місяць працює щоденна «гаряча» телефона лінія «Функціонування СМ КОР»

Переглядів: 785

Вже цілий місяць у Головному управлінні ДФС у Донецькій області працює «гаряча» телефонна лінія «Функціонування СМ КОР». Щоденно фахівці служби надають консультації та практичну допомогу платникам ПДВ регіону з питань, що виникають під час функціонування електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ (СМ КОР). Натомість, платники податків при звернені до Головного управління мають змогу отримати вичерпні фахові відповіді безпосередньо у спеціалістів відомства.

Результатом місячного функціонування «гарячої» телефонної лінії є 77 звернень платників податків. Найбільш поширені питання, з якими звертаються платники податків області, – це критерії блокування податкових накладних та відсутність причин, зазначених у квитанціях №2, відповідно до яких ДФС України відмовлено у реєстрації податкових накладних/розрахунків коригування.

Крім того, представники підприємств Донецького регіону звертаються на «гарячу» лінію за отриманням консультацій щодо правильності заповнення таблиць даних платників податків та повідомлень до заблокованих податкових накладних/розрахунків коригування, а також щодо порядку адміністративного оскарження рішень ДФС України, згідно з якими відмовлено у реєстрації заблокованих СМ КОР податкових накладних/розрахунків коригування.

Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що одним з пріоритетних завдань служби є та залишається підтримка необхідних умов функціонування і стабільної роботи бізнесу регіону.

Нагадуємо, що звернутись до фіскальної служби Донецької області можна за телефоном – (097) 101-59-77.

Більш детально про графік роботи «гарячої» лінії можна ознайомитись за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/308550.html.

Також нагадуємо, що Головним управлінням ДФС у Донецькій області запроваджено проведення щотижневих зустрічей з платниками податків, на яких обговорюватимуться питання функціонування електронної системи управління ризиками при адмініструванні ПДВ (СМ КОР). З графіком проведення зустрічей можна ознайомитись за посиланням http://dn.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/308548.html.