Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

Донецька митниця поповнила Держбюджет на 3,7 мільярда гривень

Переглядів: 1201

Митниками Донеччини протягом січня-серпня 2017 року до бюджету країни перераховано понад 3,7 млрд грн, що в 1,7 раз, або на 1,6 млрд грн, перевищує минулорічні показники. Зокрема у серпні  поточного року до казни держави надійшло більше 671 млн гривень.

За вісім місяців 2017 року Донецькій митниці ДФС вдалось підвищити рівень середньомісячних митних платежів у держбюджет на 74%, або на 200 млн гривень. Наразі середньомісячний показник надходжень становить 471 млн гривень.

Високий рівень перерахувань Донецькою митницею ДФС митних платежів у Державний бюджет України обумовлений, насамперед, стабільністю роботи основних бюджетоформуючих підприємств металургійної, вугільної й машинобудівної галузей Донецького регіону, обсягами ввезення сировинних матеріалів для виробництва власної продукції.

Підсумки роботи за січень-серпень 2017 року показали, що перше місце серед основних бюджетоформуючих товарів займає кам’яне вугілля – 49% від загальних перерахувань у держбюджет, або 1,8 млрд гривень. До першої п’ятірки також входять: кокс – понад 367 млн грн, вогнетривкі матеріали та вироби – 281млн грн, феросплави – майже 270 млн грн, інші метали та вироби з них – більше 264 млн гривень.

Позитивна динаміка митних надходжень, що спостерігається впродовж восьми місяців поточного року, передусім, обумовлена створенням сприятливих умов для розвитку зовнішньоекономічної діяльності, максимальним спрощенням митних процедур та високим професійним рівнем особового складу Донецької митниці ДФС.