Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 130 гостей.

Презедент України

Донеччина: на суму більше 42 млн гривень вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів в рамках операції «Акциз-2017»

Переглядів: 831

Головним управлінням ДФС у Донецькій області продовжується проведення комплексу широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Акциз-2017» щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, збільшенню надходжень акцизного податку.  Дії співробітників в рамках операції «Акциз-2017» направлені на постійний моніторинг ринку товарів даної групи та запобігання розповсюдження фальсифікату. 
За результатами операції «Акциз-2017» до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 5 кримінальних проваджень за ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) та 1 кримінальне провадження за ст. 258-5 Кримінального кодексу України (фінансування тероризму), в рамках яких вилучено підакцизних товарів на суму порядку 40,6 млн гривень.
Загалом в січні – квітні поточного року в рамках операції вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів на суму 42,5 млн грн, у тому числі алкогольних напоїв – на 30 млн грн, спирту – на 0,1 млн грн, тютюнових виробів – на 1,3 млн грн, тютюну (сировина) – на суму 7,3 млн грн, пально-мастильних матеріалів – на 2,7 млн грн, скрапленого газу – на 0,4 млн грн, а також автомобіль вартістю майже 0,7 млн гривень. 
Майже 35 млн грн, або 82% від загальної суми вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів, вилучено за фактами викриття та припинення незаконної діяльності 2-х підпільних виробництв фальсифікованих алкогольних напоїв та 1-го підпільного виробництва тютюну.
Операція «Акциз – 2017» триває.