Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 69 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У 2016 році спрощенці Донеччини сплатили на 100 мільйонів гривень більше єдиного податку, ніж торік

Переглядів: 812

Аналізуючи надходження від малого та середнього бізнесу до місцевих бюджетів Донецької області у 2016 році, можна зазначити приріст сплати єдиного податку на майже 29% або на 102 мільйона гривень у порівнянні з надходженнями 2015 року. За дванадцять місяців 2016 року «єдинники» області сплатили  459 мільйонів гривень.
Єдиний податок займає одну з лідируючих позицій у формуванні місцевого бюджету Донецької області, тому фахівці фіскальної служби області приділяють значну увагу створенню сприятливих умов для роботи малого і середнього бізнесу регіону, що в свою чергу позначається на зростанні податкових надходжень.
Так, основними платниками єдиного податку Донеччини можна вважати фізичних осіб-підприємців, які забезпечили більше половини від загальної суми надходжень зазначеного податку, сплативши понад 234 млн грн, що на 26 млн грн більше, ніж у минулому звітному періоді.
Від сільгосппідприємств – платників єдиного податку четвертої групи, які використовують земельні угіддя області, за підсумками року, що минув, надійшло більш ніж 146 млн грн, що на 60 млн грн більше показників відповідного періоду 2015 року.
Крім того, юридичні особи - спрощенці Донецької області сплатили        77,7 млн грн єдиного податку, перевищивши надходження 2015 року на 16 млн гривень.