Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Верховна рада України

На 2 мільярда гривень збільшились надходження податку на доходи фізичних осіб від мешканців Донеччини

Переглядів: 829

Понад 7 мільярдів гривень перерахували платники Донеччини до зведеного бюджету країни з початку 2016 року, що на 2 мільярда гривень або на 42% більше показників 2015 року. Податок на доходи фізичних осіб залишається одним з основних бюджетоутворюючих елементів, на нього припадає понад 50% від усіх перерахувань суб’єктів господарювання області.
Так, у 2016 році місцеві бюджети отримали понад 4,5 млрд грн цього податку, що становить більше 60% від загальних надходжень місцевих скарбниць. За рахунок цих коштів фінансуються заходи держави у соціальній сфері.
Натомість надходження до державного бюджету склали понад 2,5 млрд грн, що удвічі перевищує показники 2015 року.
Значне підвищенні рівня надходжень податку на доходи фізичних осіб до бюджетів всіх рівнів зумовлено перед усім завдяки постійній роботі фахівців фіскальної служби Донеччини з питань легалізації трудових відносин, проведенню комплексу контрольно-перевірочних заходів, спрямованих на забезпечення державних соціальних гарантій для громадян.
У зв’язку з підвищення 1 січня 2017 року рівня мінімальної заробітної плати до 3200 грн, Головне управління ДФС у Донецькій області закликає роботодавців і надалі сумлінно виконувати свої обов’язки перед найманими працівниками.